Klubben

Golfjentene + BjaavannGK = GØY

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 13. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Søndag deltok hele 47 jenter på flere golføvelser klubben arrangerte i samarbeid med "Golfjentene"

Norges Golfforbund annonserte tidligere i år at de skulle i gang med satsingen "Golfjentene" for å få rekruttert flere jenter til golfsporten - og vi på Bjaavann ville selvfølgelig være en del av dette! 

Søndag 12.september møtte det opp godt over 40 jenter i alderen 4-16 år som hadde en helt rå dag på golfbanen! 
Samtlige deltagere fikk hver sin caps,drikkeflaske og masse annet gøy stash fra Golfjentene samtidig som vi hadde et fullt program med flere gøye golf øvelser både på og utenfor 18 hulls banen vår. 



Søndagens program i samarbeid med Golfjentene

10:00 - 10:30 - Velkommen og info til alle deltagere og foreldre
10:45 - 12:45 - Flere gøye øvelser ble gjennomført - Alle fikk spille på 3 hull på golfbanen med lengder fra 50-75-100 meter samtidig som vi hadde en stasjon for putteøvelser og en stasjon for Chippe øvelser. 
12:45 - 13:00 - Grillmat til alle!
13:00 - 14:00 - Golfbil Race (dagens høydepunkt for mange)

Som arrangør må vi si oss veldig fornøyde med 47 jenter som møtte opp, og vi ser mye verdi i å bruke mer ressurser på slike arrangement i fremtiden.

Det må rettes en stor takk til alle frivillige som hjalp til - representanter fra både Arendal GK og Kristiansand GK hjalp til for å få gjennomført dette. 


(Julie fra NGF viser jentene øvelser)




  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her