Klubben

Full aktivitet på driving rangen i helgen.

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 5. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

På søndag hadde klubbens trenere Gordon Murray og Nicolai Langeland invitert til åpen dag på driving rangen. Det møtte mange interesserte medlemmer for å få litt informasjon og kanskje noen tips før sesongstart. 

Ballmaskinen var åpen og tusenvis av baller fløy gjennom luften med skru både til høyre og venstre. Mange rakk å konsumere noen nygrillede pølser mellom slagene. Det ble informert om planer for sesongen og oppstart av sesongens treningsgrupper om ca 3 uker. 
 

En populær aktivitet var Long Drive konkurransen som ble målt med Flightscopen i enden av rangen. Det var mange spillere som prøvde seg, og det ble slått noen imponerende lange driver. Vi må spesielt trekke frem vinneren av åpen klasse, Jesper Mørkholt. Denne driveren ble svingt med et sus som gjorde at tilskuernes ører flagret i fasinasjon og lufttrykk. Han presterte å slå ballen 327 meter carry! 

De langtslående deltagerne ble delt inn tre klasser og de premierte vises i tabellen under. Premiene kan hentes i proshopen etter neste helg. Vi gratulerer!

(heldigvis var det også noen av de yngre som trakk ned gjennomsnittsalderen på oppmøte) 


Resultat og premieliste fra Longest Drive Konkurransen

Åpen Klasse 50 - 70 år 70år+           
1.Plass: Jesper Mørholt Pedersen 327m 

Premie: 1stk dusin chromesoft
1.Plass: Stig Jørgensen 254m

Premie: 1stk dusin chromesoft 
1.Plass: Erik Tellefsen 166m

Premie: 1stk Titleist håndkle
2.Plass: Arne Sverre Salvesvold 295m

Premie: 1stk Titleist Håndkle
2.Plass: Alf Børge Birkeland 230m 

Premie: 1stk Titleist håndkle
 
 
   Bildet viser treningsgruppene som er satt opp på forskjellige dager i uken. Mer informasjon om priser og annen nyttig informasjon kommer på hjemmesiden om ikke lenge. 
Dersom det er noe spørsmål rundt treningsgruppene, kan man ta kontakt med Gordon på 
E-post: Gordon.Murray@bjaavanngk.no
Telefon: 984 56 390
 

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her