Klubben

En sprek 100 åring klar for Bjaavann Golfklubb

Av: Martin Stallemo  |  Publisert: 19. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kremen av iskrem, Hennig - Olsen Is, er klar som sponsor hos oss på Bjaavann Golfklubb.

Hennig-Olsen Is – en bidragsyter og støttespiller i 100 år Familien Hennig-Olsen har gjennom tre generasjoner hatt fokus på å være en bidragsyter og støttespiller i samfunnet, både på lokalt-, regionalt- og nasjonalt nivå.
Bedriften har vært og er privilegert over å kunne bidra til et vidt spenn av samarbeidspartnere innen forskjellige «kategorier» i så mange år.

I tillegg til fokus på mangfold og likeverd støtter bedriften en rekke organisasjoner innen både humanitær hjelp, kultur og idrett.

Hennig-Olsen Is ønsker å skape positive assosiasjoner til «Kremen av iskrem» ved å samarbeide med profesjonelle aktører og være tilstede på unike arenaer i hele landet.

Gode opplevelser kombinert med produkter av høy kvalitet skal gi iskremlykke og minner for livet til dem vi berører.


Paal er en raus eier som ønsker å gi tilbake til samfunnet. Etter 100 eventyrlige år ser han fortsatt den positive verdien av å være en engasjert støttespiller.

Å støtte barn, ungdom og vanskeligstilte er noe han brenner ekstra for.

Og kan dette gjøres ved å støtte idrettslag- og klubber er det ekstra positivt, sier Alexander Høibo (Sponsor & Event ansvarlig i Hennig-Olsen Is).

I jubileumsåret har Hennig-Olsen Is flere spennende og viktige engasjementer. Et helt nytt og spennende sponsorat i 2024 blir samarbeid med Bjaavann Golfklubb.

Vi ser frem til samarbeidet med golfklubben samt bli bedre kjent med både sporten og alle som er en del av golfmiljøet i Kristiansand.

Golf er en populær og voksende sport så det blir interessant å se hva vi kan gjøre sammen det neste året!
Sponsoratet gir oss profilering og synlighet i et nytt miljø som blir spennende å utforske, sier Alexander.  

I tillegg blir det gode muligheter til å bruke golfklubben som en annerledes møteplass for kolleger.

Vi er opptatt av å bygge en god bedriftskultur med fornøyde medarbeidere – da ser vi på golfklubben som en spennende arena vi kan bruke til å bli bedre kjent på tvers av avdelingene.

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her