Klubben

En liten julehilsen - takk for i år!

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 22. desember 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi legger en historisk sesong bak oss, og ser frem til et nytt golfår med enda mer aktivitet!

2020 ble en spesiell sesong for alle involverte, vi åpnet hovedbanen med sommergreener 26. januar noe som sier sitt om hvor mild vinteren var i 2019/2020. Etter en periode med koronastengt kunne vi igjen åpne banen, og til tross for at det har vært et utfordrende år på mange plan, så kan vi glede oss over et strålende år både for norsk golf med Viktor Hovland, og ikke minst for Bjaavann GK.

Vi startet året med ca 600 medlemmer, og går ut av 2020 med ca 800 medlemmer. Det har vært over 4000 gjestespillere på besøk, noe som er en dobling fra året før. Vi har fått på plass treningssenter med simulatorer, arrangert senior NM, ny startbu skal stå ferdig ila vinteren, og vi har fått gjort mye viktig grunnarbeid på banen. Klubben jobber også med spennede planer for hvordan vi skal videreutvikle oss over de neste årene.

Til slutt vil vi få takke alle frivillige som deltar i styre, utvalg, dugnader og ellers når klubben har behov for hjelp. Uten dere ville det vært mye mindre aktivitet i klubben og dere er med på å skape golfglede og flotte øyeblikk for våre medlemmer og gjester.

Med det så vil vi i Bjaavann Golfklubb ønske alle våre medlemmer, gjester og samarbeidspartnere en riktig God Jul & Godt Nyttår! 

Mvh, 
Bjaavann Golfklubb
v/Glenn Ugland og Styret