Klubben

Det jobbes på spreng!

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 19. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

De siste månedene har det blitt gjort en stor dose dugnadsarbeid med alle prosjektene vi har på gang!

Etter det ble vedtatt at Bjaavann Golfklubb skal bygge innendørs treningsfasilitet, så har det blitt jobbet utallige dugnadstimer for å få dette gjennomført.. Enda er vi ikke i mål, men vi ser at vi har kommet et godt stykke på vei til å få realisert en stor drøm. 

Kølleboden
Allerede i slutten av august, så begynte vi arbeidet med demontering av skapene, fjernet alt av innhold i 1.etg på låven, slik at vi kunne begynne forberedelsene med treningsfasilitetene.  I løpet av en god måneds tid så er det nå blitt satt opp ca 60 nye skap i 2.etg, som våre medlemmer kan leie på årsbasis. 

Alle som har leid skap tidligere, og som ønsker å fortsette med dette, vil få tildelt et nytt skap med skapnummer, samt kode for adgangskontroll til porten. 

I tillegg til køllebod i 2.etg, så vil det også være parkeringsmuligheter for flere av våre golfbiler. Det er blitt bygget en flott rampe som bilene kan kjøres på hvor de blir satt til lading. 

Treningsfasilitet / Simulator rommet

Etter å ha fjernet alt av innhold i 1.etg/kølleboden, så startet vi arbeidet med avretting av gulvet. Det har blitt satt opp en vegg som skiller simulatorrommet og resten av treningsfasilitetene. i tillegg har vi nå malt hele rommet.
 
Nå gjenstår det å legge teppe, bygge opp en stor green av kunstgress/puttinggress, og begynne med alle de tekniske detaljene simulatorene har å by på før vi åpner. Vi tar sikte på å åpne i November, men en eksakt dato er vanskelig å si akkurat nå.

Treningsfasilitetene vil være åpen for alle våre medlemmer 24/7 med kodelås. Simulator vil være åpen for booking for alle. Booking gjøres via vår hjemmeside når simulator er aktiv for booking, og vi kommer til å bruke samme type booking system som blant annet Kristiansand Golfklubb og Kristiansand Golfsenter (netbooking.net). 


(bildet er tatt ved inngangs døren) 


Simulatorrommet