Klubben

Bli kjent med Lasse Kleven – nyansatt på Bjaavann !

Publisert: 23. februar 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lasse Kleven (48) ble 8. februar ansatt i Bjaavann Golfklubb. Lasse er klubbens «potet» og vil være involvert i det meste som skjer i og rundt klubbhuset på Bjaavann. I tillegg jobber han hardt for å beholde og skaffe klubben nye samarbeidspartnere.

Lasse kommer opprinnelig fra Bekkestua i Bærum, flyttet sørover til Evje i 1999, men har siden 2010 hatt adresse i Kristiansand.

Han har utdanning fra BI, PGA University og UiA Kristiansand.

Lasse har jobbet i golfbransjen i mange år, både som salgssjef og daglig leder med produkter som Titleist, Cobra, Footjoy, Sunice og MacGregor. På Evje var han med å bygge opp golfbanen (6-hulls bane som siden er nedlagt) og var daglig leder i klubben en stund.

Etter en periode hvor golfen har vært nedprioritert kom lysten tilbake i fjor og han er nå på full fart tilbake mot «gamle høyder». 

Hvordan vil medlemmer og gjestespillere merke at vi har fått en ny ressurs i Bjaavann Golfklubb?

- Jeg føler meg heldig som har fått denne jobben og gleder meg til utfordringene i den nye stillingen på .

Vi ønsker jo alle å forbedre miljøet på klubben. Jeg tror en forutsetning er at vi har lengre åpningstider og større tilstedeværelse i klubbhuset og på banen. Jeg vil drive kaféen med et større og bredere utvalg samt gjøre mindre forandringer i klubbhuset slik at vi føler oss mer hjemme der. Selv når ikke kaféen/proshop er åpen skal dørene være åpne med mulighet for enkel selvbetjening.

Det skal bli flere og bedre aktiviteter i år. Jeg ønsker at medlemmene får en ”komme-hjem” følelse. Et godt sosialt miljø vil skape solidaritet blant våre medlemmer, vi vil holde sammen, stole på og hjelpe hverandre.

I samarbeid med styret, tillitsvalgte og alle våre medlemmer ønsker vi å løfte klubben til nye høyder. Vi har jo over 200 personer som skal gjennom Veien til Golf kurs i vår. Vi jobber med nye og eksisterende samarbeidspartnere. Vi skal være vertskap for Nasjonalt Mesterskap i Bedriftsgolf i august som vil skape liv og røre. 

Jeg gleder meg til 2016 sesongen …… Den blir travel !