Klubben

Bjaavann GK med storsignering!

Av: Vidar Borgen  |  Publisert: 20. januar 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har gleden av å annonsere at Bjaavann GK har inngått et samarbeid med Nicolai Langeland om protjenester for junior og elite i sesongen 2022!

Langeland er utdannet fra PGA Norway og er elite pro på Miklagard Golf. Han bor til daglig på Jessheim, men er Kristiansander og gammel Bjaavann spiller. Nicolai sine undervisningsmetoder har vist seg å være vellykkede med spillere på alle nivåer. 

Flere av Norges toppspillere og største talenter har jobbet, og jobber med Nicolai for å forbedre spillet sitt. Blant annet Henrik Bjørnstad og Nicolai har hatt et tett samarbeid over mange år.

Nicolai skal i samarbeid med Sportslig utvalg lede Bjaavann GK sin satsning på talentutvikling og elitespillere. Gordon Murray skal fortsatt være Head-pro i klubben, men vil samarbeide tett med Nicolai på flere områder. 

Nicolai er allerede i gang med sitt arbeid, og vil sette opp dager hvor både elite og juniorspillere får anledning til å melde seg på.

Vi er utrolig glade for å få Nicolai med på laget hos Bjaavann, benytt gjerne anledningen til å si hei til han på treningssenteret neste gang!