Banen

Takk til Mosvold Drift for 12 000 baller

Publisert: 1. august 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

På vegne av Mosvold Drift var Siren Hansen tilstede og fikk velfortjente klappsalver da de nye rangeballene ble spilt i gang mandag. Det er vår samarbeidspartner Mosvold Drift som har gjort oss i stand til å skaffe oss 12 000 nye Callaway baller til rangen.

 
Av Oddleiv Moe 
Så glad var Siren fra Mosvold Drift for at ballene er på plass på rangenMiljøøutvalget hadde tatt initiativ til en markering i anledning sårt tiltrengte nye rangeballer. Sally, Henning, Irene og Pemba i utvalget inviterte først til en real dugnad der det ble plukket tusenvis av baller som var slått ut i skauen. 40 av klubbens medlemmer stilte opp. Så var det det pølser på grillen og mineralvann, noe som også smakte fortreffelig.
 Sally fra Miljøutvalget hadde regienFortreffelig grillmat
Claire og Oliver fyller opp maskinen med nye baller

 

Styreleder Terje Nilsen takket Mosvold Drift ved Per Ole Hansen for rangeballene, før Miljøutvalget gikk i gang med en uhøytidelig konkurranse på rangen som mange selvsagt tok svært alvorlig. For premiene var av det store slaget. Det var om å gjøre å treffe oppi et nett, nærmest pinnen med sirkler som ga ulike score og mot to paraplyer som var satt opp som blink. Ingen traff for øvrig paraplyene som var like hele etter konkurransen. Det er kanskje like bra med den sommeren vi har hatt. Det ser ut som det blir bruk for paraplyer også i august. Avslutningsvis var det klart for de lange slag både av jentene og guttene. Her måtte en holde seg innen en markert bane og det var noen riktig lange (og litt brede) slag. Takk til Callaway for flotte premier.
Svært fornøyde vinnere
 

Flest baller i nettet: Kjell Guttorm Hansen
 
Longest drive herrer: Olav Ås-Lyngby
 
Longest drive kvinner: Thea Victoria Moe
 
Longest drive jenter: Nicole Nilsen
 
Flest poeng rundt flagget: Nicolaas Geldenhuys
 
Greenfee fra MU (trukket blant alle dugnads deltagere): Venke MoeEn ting var alle enige om. De nye rangeballene er fantastiske.
Nå får vi bare håpe av dette øker interessen for og aktiviteten på rangen.