Banen

Siste nytt fra Stian Greenkeeper

Publisert: 7. april 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Jada, banen åpner for vanlig spill mandag 11. april, kl. 12. Det er alltid en mulighet for nattefrost på denne tiden av året og derfor tar vi forbehold om at banen holdes stengt på morgenen. Det er derfor merket med ballrenne i GolfBox.

Banen har klart seg greit gjennom vinteren, men vi har desverre noen soppskader på greener, spesielt treningsgreenen, green 3 og 16. Jordvarme og såing må til.
 
I vinter har vi ryddet hele området mellom hull 13 og 15 for busker og underskog. Veldig fornøyd med hvordan dette ble.
 
Vi har utført større dreneringsarbeider på hull 1, 6, 9 og på drivingrangen. Disse områdene blir spillbare i løpet av juni. Det blir midlertidig droppsone ved green 9 (den største reparasjonen.)

Vi har drevet vedlikehold av maskiner og slipt klippeutstyr.

For første gang på 12 år har vi tatt oss råd til å kalke fairwayer, 20 tonn er spredd utover.
Gjødsel for hele sesongen er kjøpt inn. Greener, teer og fairwayer skal få den næring de trenger. Ikke noe luksusgjødselprogram, men det blir bra.
 
Når sesongen starter blir det ikke tid til annet en vanlig vedlikehold, men vi fokusere mer på helger, dvs vi klipper greener både lørdag og søndag. I fjor klipte vi aldri søndager, så søndag kveld var det rufsete/trege greener.  Det koster litt å ha folk på jobb i helgene, men vi tror det blir godt mottatt av de som spiller mye.

Våre sesongarbeidere Steven og Rick er begge tilbake og i full aktivitet.

Til slutt oppfordres alle til å rydde opp etter seg, ta divots og spille effektivt.
 
 Hilsen Stian