Banen

Nye baller til rangen er bestilt !

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 14. mars 2016  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Takket være en rykende fersk samarbeidsavtale med Mosvold Drift AS blir det snart nye baller på rangen. 12000 skikkelige Callaway baller er bestilt, baller som selv den mest kresne golfer vil like.



Vi håper de nye ballene vil gi økt aktivitet og bruk av rangen. Vi forventer at de nye ballene er på plass midt i juni. Det er desverre så lang leveringstid.     

Før disse blir tatt i bruk skal rangen finkjemmes for gamle baller – dette blir en kjempedugnad som vi trenger mange til å bli med på. Følg med for mer info etter hvert.
 
Drivingrangen er ikke bare en svært viktig del av treningstilbudet i klubben, men også en svært viktig inntektskilde for oss. Driften er dugnadsbasert og her blir det gjort et meget godt arbeid. Men, vi trenger flere som kan ta et lite tak med å samle inn baller. Ta snarest kontakt med Jon Arthur Johannessen (jonartur@online.no, 91879674) som organiserer «plukkegjengen».


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her