Banen

Informasjon nærspillsområdet

Av: Kenneth Mayer  |  Publisert: 18. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi stenger nærspillsområdet for trening denne sesongen. Alt som blir slått opp av divots nå blir sår til våren, noe vi helst vil unngå.

Så kan vi glede alle med at vi fortsetter utviklingen av området. Nå har vi hatt en sesong for å se på bruk, og på å høre hva dere savner eller synes er bra. Sammen med klubbens pro har vi derfor kommet frem til hvordan vi mener området skal fremstå i 2025.

Det betyr at vi allerede i høst begynner på to stk bunkere, samt at vi har resådd områder som skal bli bedre kortklipte greener enn vi hadde i 2024.

I bildet under er det sprayet en foreløpig skisse, med forgreens, greens, bunkere og rough rundt.
I tillegg til at fortsatt være et stort utslagsområde i ene enden, så ønsker vi nå å utvikle dette til et område der en kan trene på bunkerslag, pitching og chipping nærmere green. Vi ser også på mulighet for matter eller kortklipte områder rundt greener for å lage "runder" som kan spilles.

Om vinteren er snill skal oppgraderinger være klare til trening mot slutten av mai 2025.





 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her