Medlem

Medlemsskap i Bjaavann Golfklubb

Bruk skjemaet under om du ønsker medlemskap i Bjaavann Golfklubb.  Felt merket med stjerne er obligatoriske. 
De ulike medlemskategoriene og priser er bekrevet i tabellen her.

Lurer du på hvordan vi behandler din personopplysninger, er dette beskrevet i vår Personvernerklæring.

Vennligst kontakt klubben direkte hvis det ønskes bedriftsmedlemskap/samarbeidsavtale med klubben.

Det tilbys månedsbetaling (AvtaleGiro) for medlemskategoriene Voksen med spillerett og Premiummedlemskap. Om dette er ønskelig oppgis det i kommentarfeltet ved innsending av innmeldingskjema. Faktura sendes når vi mottar innmeldingskjemaet.

Viktig:

Spillerett både lokalt og nasjonalt blir gitt når klubben har mottatt betaling for medlemskapet!


Den som ikke senest 31. desember pr post eller mail har sendt skriftlig utmelding av klubben eller melding om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.
 • Hvilken klubb?
  Vil du ha Bjaavann golfklubb som hjemmeklubb?
 • Sted:
  År:
 • Viktig:

  Spillerett både lokalt og nasjonalt blir gitt når klubben har mottatt betaling for medlemskapet!

  Den som ikke senest 31. desember pr. post, eller e-post har sendt skriftlig søknad om utmelding av klubben eller søknad om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent/årsavgift som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.


  Vennligst kryss av under:
     Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
 • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
  to  seks  tre  fire:
 • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på e-post på din innmelding. Om du ikke mottar en slik e-post, vennligst ta kontakt med klubben.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her