Utvalg

Sportslig utvalg

Sportslig utvalg skal legge til rette for at alle medlemmer skal ha tilbud om konkurranser, aktiviteter og treninger som er tilpasset deres nivå og har derfor et nært samarbeid med både trenere og turneringskomité.
Sportslig utvalg er ansvarlig for at retningslinjer og tidsplaner for sportslige aktiviteter er forutsigbare og tilgjengelige.

Klubbens sportslige plan utarbeides og revideres årlig av sportslig utvalg. 

Utvalgets mandat:
  • utarbeide en sportslig plan med tydelige sportslige mål for klubben
  • gi alle medlemmer et treningstilbud som blir tilpasset til nivå og ambisjoner
  • administrere uttak og økonomiske støtteordninger for junior- og elitespillere som skal representere klubben i regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser

Alle medlemmer ønsker å forbedre sin golf, og noen ønsker å trene mye for å se hvor gode de kan bli. For å legge til rette for at alle skal få et treningstilbud som er tilpasset deres nivå og ambisjoner, skal det satses på spillerutvikling på flere nivåer.
  • Det skal lages et program for juniorutvikling som legger til rette for at motiverte spillere kan ta steget mot elitespill på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.
  • Det vil etableres et treningstilbud for gode spillere over junioralder som ønsker å ta golfen til et høyt sportslig nivå (elitenivå).
  • Det skal tilbys treningsgrupper gjennom hele året som tilpasses medlemmer i alle aldre og på alle nivå.

Utvalgets medlemmer:
 
Leder: Roger Markussen
Juniorrepresentant: Eskil Jacob Svenkerud
Herrer / Elite: Arne Sverre Salvesvold
Trener: Nicolai Langeland
Senior: Lasse Eidskrem
Damer / Elite: Mari Filippa H. Larsen
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her