Turneringer

Turneringsutvalg

Turneringsutvalget har ansvaret for å koordinere all konkurranseaktivitet i klubben.

Utvalget ledes av Lasse Kleven som kan kontaktes på tlf: 40 53 10 10 eller e-post: lasse@sunice.no

Turneringsutvalget 2019

Leder Lasse Kleven
NSG rep. Lasse Eidskrem
Jørn Hannevik
Atle Bartha
Margot Pedersen
Øyvind Larsen
Jan Dahl
Torgils Våge
Jonas Lønn
JR Rep Odd Terning

Utvalgets største årvisse oppgaven er å arrangere klubbmesterskap for alle klasser, men i og med at Bjaavann er slik ein framifrå bane, (og vi er slike gilde karar), får vi hyppig henvendelse fra NGF og NSG om å påta oss arrangement med nasjonalt tilsnitt.

Turneringsutvalget samarbeider tett med Dame-, Herre-, Junior- og Miljøutvalget. Kort sagt med de fleste.tt.
Vi er overbevist om at konkurransene binder medlemmene sammen og har overmåte stor betydning for miljøet i klubben.

Samtidig bestreber vi oss på en effektiv og rasjonell avvikling av alle turneringer, slik at banen i svært liten grad blokkeres unødig.