Simulator

Betaling og bruk

Betaling/Vipps
Alle betaling skal skje før man starter bruken av simulatoren. Du kan betale med Vipps til: 638951

Oppmøte

Alle bestillinger som gjøres på golfsimulatorene går fra hver hele time. Skal du få mest mulig ut av tiden du har bestilt, anbefaler vi at du møter opp litt før du har bestilt tid. Da det gjerne er andre som benytter simulatorene før deg, er det ikke tillatt å gå inn i lokalet før du har tid eller de før deg har avsluttet og kommer ut.

Avbestilling
Har du booket time og ikke møter opp, må denne betales i sin helhet. Ønsker du å avbestille en time, må dette gjøres senest 6 timer før start.

Faste timer
Har du bestilt faste timer, så avtaler du betaling med klubben. Faste timer er faste, dvs. du får den faste timen for en avtalt periode, og du kan ikke kansellere enkeltdager som du ikke kan spille i denne perioden.

Bruk av baller

Det er kun tillatt å bruke baller som klubben har lagt til disposisjon i simulatoren. Dette fordi disse er utstyrt med en sølv-prikk for å få optimal utnyttelse av simulatoren. Dessuten vil dette gjøre at vi unngår å bruke baller med merker som kan sette spor på lerret.

Utstyr

Før du spiller på simulatorene er det viktig at alt av golfkøller er vasket og rengjort. Rester av gress og jord vil feste seg på ballen og da også på lerretet. I og med at man må påregne en del fuktig vær gjennom vintersesongen, oppfordrer vi også alle til å benytte rene og tørre sko. Skohyller til å bytte sko er tilgjengelige ved inngangsdøren.

Har du ikke tilgang på utstyr, så ta kontakt med klubben for å låne et golfsett.