Nybegynnere

Veien til Golf

Nytt av i år grunnet CoVid19

Vi kjører "intensive" kurs over 1 dag! Når du har fullført en E-læring som du gjør hjemme og denne dagen, kan du kalle deg golfspiller, med flere nye venner! Det meste av kurset foregår utendørs på treningsområdet og banen. Det er ingen prøver eller tester som du må bestå, bare mye moro, ny kunnskap og mestring! smiley (Kurset er anbefalt fra 12 år og oppover).

Du kan låne nødvendige køller av klubben for å gjennomføre kurset!

(Disse vil bli vasket mellom hver deltaker).

(Bruk påmeldingsskjemaet for å melde din interesse!) Det er plass til mange deltakere på kurset, hvor vi deler inn i grupper for å kunne følge hver enkelt godt opp under praktisk undervisning. Vi holder deg informert om eventuelle endringer av dato eller klokkeslett.

Følgende priser gjelder for nybegynnerkurs (VTG);
  Voksen (født før 1998) Kr. 1.200,-
  Junior (født 2001-2009) Kr.    750,-
Kurset er gratis ved tegning av medlemskap i Bjaavann GK, etter gjennomført kurs!

Priser for medlemskap etter gjennomført kurs;
Voksen (født før 1998) Kr. 3.950,-
Ungdom (født 1997-2000) Kr. 3.250,-
Junior (født 2001-2009) Kr. 1.400,-
Medlemskapet inkluderer gratis baller på drivingrange i 2020 og gratis "drop-in" trening hver mandag kl. 18-19 på drivingrangen i år og neste år!

Kursplanen er som følger:

Del 1
Ta E-læringskurset Veien Til Golf 2020, på www.ekurs.nif.no. E-læringskurset vil ta deg gjennom teorien til VTG, og er obligatorisk for alle nye golfspillere. Innloggingen bruker innloggingen til MinIdrett. Har du ikke en bruker på www.MinIdrett.no, må du velge å opprette en bruker før du kan komme igang.

Del 2
Dette er den praktiske delen av kurset. Vår pro Gordon Murray og klubbens Trener 1, vil vise de ulike slagene man benytter i golfen. Etter dette blir det banespill.

Praktiske slag kl.1000 - kl.1500
Banespill kl.1500 - kl.1700

Nybegynnerutvalget har ansvaret for våre nybegynner kurs, kalt Veien til Golf.

Basert på klubbens verdigrunnlag Åpen, Ærlig, Inkluderende og Entusiastisk ønskes alle kursdeltakere velkommen.

Kontakt gjerne vår leder av Nybegynnerutvalget hvis det er noe mer dere lurer på:
Kari-Anne Høiklev, epost: kari-anne.hoiklev@bjaavanngk.no