Kurs

Head Teaching Professional – Gordon Murray

Født i Skottland - Troon, Gordon kommer fra en golffamile og er ikke eneste i familien som er PGA Professional golfer.

Fullt kvalifisert medlem av Britisk PGA siden 1997, hvor han jobbet på Cooden Beach GC som tidligere hadde en PRO som spilte på Ryder Cup laget.

Har jobbet på diverse 9 hullsbaner, 18 hullsbaner, treningsakademi, driving ranges, offentlige og private klubber . Gordon har et av profesjonell erfaring på kundebehandling, og golfintruksjon.

Gordon var aktiv profesjonell spiller med flere lokale seire, ranket som nummer 14 i Sør-England og medlem på Europa Touren i 2003, gjennom kvalifisering gjennom skolesystemet. Gordon kom til Norge i 2005, og har jobbet på Borre GK, Sande GK, Grimstad GK og på Bjaavann siden 2012.

Gordons tilnærming til læring for mange, men ikke alle elever, er å gjøre læringen morsom og gjøre det enkelt. Ikke alle har tid eller ønske om å trene som en proff. Visuell trening med bruk av kamera og digital software brukes på driving range for å hjelpe eleven å se hva som kan bedres, samt vise progresjon i undervisningen.

Bjaavann har gode treiningsforhold, med driving range med overbygg, putting green og bunkers for å hjelpe alle å bedre sitt golfspill, ved bruk av korrekt teknikk.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her