Dette er klubbstyret 2020

Vidar Borgen

40 43 54 92

Vidar har spilt golf i 12-13 år og har spilt seg ned til et habilt singelhandicap. Spiller helst golf ved soloppgang eller solnedgang for å tilpasse seg til en ung familie. Tidligere svømmer og fotballspiller, men det har blitt til sjakk og golf med årene. Bor i Vågsbygd og jobber i Identec Solutions.

Espen Olsen

Nestleder

40 20 40 80

Espen (46) har vært medlem i klubben siden 2016, når han startet med golf. Han har tidligere drevet med kulestøt og diskoskast på nasjonalt nivå. Jobber med IT i Puzzlepart, og er generelt en datanerd. Spiller på 19 HCP, men har ambisjoner om å krype nedover i sesongene som kommer.

Lasse Buvarp

Øyvind Larsen

99 64 82 10

Øyvind (42) er pensjonert byggmester som har blitt lærer. Han har vært medlem siden oppstarten. Han har spilt golf siden 1992, og har styrets laveste handicap.

Anne-Marie Schumann

97 14 15 66

Anne-Marie har endelig flyttet til Sørlandet. Har ikke spilt så mange år, men er absolutt fanget. Spiller på hcp midt på 20-tallet og er lett gjenkjennelig med sitt firbente garnnøste som følgesvenn på banen. Har jobbet 25 år i SAS, men frilanser nå som reiseleder. Ønsker å se flere damer på banen.

Per Sigurd Aulin

Varamedlem

Per Sigurd Aulin (73) har vært medlem i klubben siden vi startet opp på Bjaavann. Spiller golf for hygge og trim og sliter med jevnhet i spillet. Er pensjonert fra oljeleverandørindustrien.

Rita Holst

Varamedlem

Rita (54) har spilt golf i 4 år og er en typisk godværsgolfer, derfor trives hun godt i Spania i egen leilighet. Har handicap på ca. 30. Ellers er hun gjerne i skauen med løpeskoene på. Har vært aktiv i Terrengkarusellen i 24 år.