Dette er klubbstyret 2018

Sally E. Hoff

Styreleder

930 90 346

Alle kjenner Sally! Hun satt i klubbens styre i perioden 2009-2012 og 2016-2017 Hun har helt siden Miljøutvalget ble opprettet i 2009 vært en drivkraft der, de siste årene som leder. Hun har mange jern i ilden, men det meste dreier seg om medlemmers ve og vel og klubbmiljø. Til daglig jobber hun med IT i Aker systemet. Har «hytte» i Spania og spiller golf på hcp ca. 20.

Irene Hvalgård Bakke

Nestleder

46 46 94 84

Irene har et års fartstid i styret og i Miljøutvalget, men lang og bred erfaring med frivillig arbeid; Røde kors, visitortjenesten i fengselet, og mye, mye fotball og litt alpint. Blid og glad med fokus på miljø og trivsel. Golfer på drøyt 30 i hcp.

Knut Notland

90 99 06 85

Knut er pensjonist som forsatt jobber litt, spesielt i den mørke årstiden. Spiller golf, men er ikke av de ivrigste, noe som HCP'et (drøyt 27) gir indikasjon på. Har tidligere vært med i styret for Sørlandets Golfpark.

Anne-Marie Schumann

97 14 15 66

Anne-Marie har endelig flyttet til Sørlandet. Har ikke spilt så mange år, men er absolutt fanget. Spiller på hcp midt på 20-tallet og er lett gjenkjennelig med sitt firbente garnnøste som følgesvenn på banen. Har jobbet 25 år i SAS, men frilanser nå som reiseleder. Ønsker å se flere damer på banen.

Per Arne HaugedaI

91 33 14 94

Per Arne begynte å spille golf i 2004 og ble medlem i klubben fra starten av i 2006. Han har tidligere vært aktiv som trener i Vigør og IK Våg. Er aktiv golfspiller og fast deltaker på seniorenes arrangementer.

Lasse Eidskrem

Varamedlem

97 06 04 70

Lasse (56) har vært medlem i klubben siden 2005. Har tidligere hatt tillitsverv som leder av markedsutvalget i klubben og styreleder i Sørlandets Golfpark. Spiller golf både som rekreasjon og det siste året som rimelig aktiv på senior touren. Hcp på 5-tallet.

Claire Jebsen

Varamedlem

93 24 70 80

Claire startet sin golf karriere i Kristiansand Golfklubb hvor hun også har hatt styreverv. Hun var styremedlem i 2016-2017. Claire er et utpreget sosialt menneske som trives best i samvær med andre. Hun er ikke vanskelig å be når det trenges en ekstra innsats i golfklubben. Eneste fellestrekk med Tiger Woods, er at de begge er amerikanske.