Turneringsutvalg

Svært vellykket Klubbmesterskap 2017

Publisert: 30. august 2017  av Terje Nilsen

Fire nye Klubbmestere ble kåret i helga: Inger Holm Knutsen, Gordon Murray, Emil Skoland Terning og Lasse Kleven. Gratulerer til vinnerne og en stor takk til alle deltakerne, værgudene, banemannskapene, turneringsadministrasjonen og klubbhuspersonalet for en fantastisk klubbmesterskaphelg.

Det ble en fest-helg for klubbgolfen - Klubbmesterskapet skal både kåre klubbens beste golfere og samtidig være en turnering medlemmene ser frem til og gjerne blir med på.

Et deltakerantall på drøyt 60 er en liten økning fra i fjor, men vi har plass til så mange flere!

Banen var omhyggelig satt i stand til festspill av hardtarbeidende greenkeepere som hadde nedjustert klippehøyden på greenene for å få litt fart på spillet.... Takk for iherdig innsats.

Gordon Murray er klubbens beste golfspiller!
Beste score begge dager (2 x 71) ga en overbevisende seier hele 6 slag foran andremann Jonas Lønn. Dette er nok det beste resultatet noengang oppnådd i et klubbmesterskap på Bjaavann.

I en glissen dameklasse var det ingen som kunne hamle opp med Inger Holm Knutsen.

Hvor var juniorene? Emil Skoland Terning fikk en lett jobb som ensom svale i klassen.

Siste klubbmester skulle kåres blant seniorene - beste resultat uansett seniorklasse. Her ble det meget jevnt, men Lasse Kleven dro i land seieren da han også spilte i herreklassen fra tee61 og derved få godskrevet noen slag.
I Senior 60-69 måtte det omspill på hull 18 til før Oddleif Olsen kunne kåres til klassevinner foran Svein Olav Sæhle.
I Senior +70 vant Tim Markham som han ville og som han gjorde i fjor.

Ved likt antall slag ble resultatet fra søndagens runde utslagsgivende for plasseringen.

Av sterke enkeltprestasjoner (hensyntatt handicapet) må nevnes Anton Nordstrøms andre runde på 77 (han har jo 13 tildelte slag, altså 64 netto!), Morten Heglands første runde på 74 og Even Alberts andre runde på 76.
Blant senioren må nevnes Pemba Tamangs andre runde på 78 og Ole Lossius med to meget jevne og sterke runder.
Og det er sikkert andre som burde vært nevnt....

De offisielle resultater finner du her (2 sider - pdf)