6320 05 21910 +47 38 11 84 11 English    Deutsch

Nyheter

Vinterbanen er åpen!

tor 9. november
Vi ønsker velkommen til spill på Bjaavann Vinterbane! Dette er en kompakt 9-hulls bane vår greenkeeper har designet og skapt den siste tiden. Alle hull har matteutslag og vintergreener og ligger på banens hull 1 - 6. Første utslag er ved tee 56 på hull 1 og siste green er på fairway foran greenen på hull 9.

Les mer

Vil du ta trenerkurs?

tir 24. oktober
Klubben har en ambisjon om å sende hele 5 kandidater på Trener 1 kurs i 2018. Vi har 3 ledige plasser. Du trenger slett ikke å være single-handicaper, eller ha drevet med trening før. Vi trenger alle aldersgrupper og kjønn!

Les mer

Daglig Leder skal ansettes

ons 11. oktober
Den observante leser av styrets møteprotokoller vil ha fått med seg at det ble gjort et svært viktig vedtak på siste styremøte.

Les mer

Vi dobler staben på banen!

tor 23. november
Det er en stor glede å kunde melde at Konstantinas Nikonorycevas - Kostas blant venner - har akseptert fast ansettelse i klubben fra 1. desember. Kostas er en "tusenkunstner" som aldri gir opp. Han har gjennom sitt engasjement fra 1. mars i år vist både faglig dyktighet og vært en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø på banen. Velkommen!

Les mer

En trekkfugl hilser......

ons 22. november
Kjell Kjønås har tatt seg en velfortjent pause fra malerarbeide på klubbhuset og tilbringer vinteren i Thailand.

Les mer

VINTERTILBUD !!

tir 7. november
Gordon Murray er tilgjengelig i vinter for alle som ønsker å gjøre forbedringer på swingen eller fikse litt på golfkøllene, slik at du er tidlig klar for neste sesong !!Kontakt Gordon på mobil 98456490 eller email: heigordon@hotmail.com for å gjøre en avtale 😊

Les mer

30 nye golfere fra Vennesla VGS Breddeidrett

ons 1. november
30 studenter fra Vennesla VGS Breddeidrett besto i dag VTG kurset på Bjaavann GK. Kurset har vart over tre dager, undertegnede har hatt undervisning på skolen samt at vi avsluttet med en hel golfdag på Bjaavann GK. Jeg personlig har ikke opplevd en mer trivelig klasse en denne. Fantastiske elever som møtte med godt humør og friskt pågangsmot. Vi får nå håpe at de finner ut at golfen er tingen slik at vi igjen får en ungdomsgruppe her på Bjaavann GK. Dette er framtiden ! Jeg ønsker å takke Arne, Oddleiv, Margot, Jan Arne, Claire og Oscar for at de stilte opp på denne dagen. Lasse Kleven

Les mer

Damer som er hektet på golf!

tor 26. oktober
Inger Amundsen, Jenny Liebermann og Margot Pedersen lager virkelig god reklame for golfen og for Bjaavann i siste nummer av Hjemmet - Tema Helse som nå ligger i postkassa til alle Hjemmets abonnenter. I tilleg uttaler en ikke ukjent manuellterapeut og Bjaavann golfer Tom Ahmed at golf gir "helse i hvert skritt". Husk at Hjemmet er Norges største familieblad, med ca. 700000 lesere hver eneste uke, så dette er flott PR!

Les mer

Golfhäftet 2018 - julekampanjen er i gang!

tor 26. oktober
Spill en runde golf for halv pris på mer enn 800 golfbaner i 10 land i 2018, gi en flott julegave til en golfer du er glad i, få en nyttig gave - og ikke minst støtt klubben ved å kjøpe Golfhäftet 2018 hos oss!

Les mer

Bjaavann's Nestor: HELGE STRAND er 90 år i dag!!

fre 13. oktober
Vi har den store glede å gratulere Helge med 90 årsdagen. Det er en frisk og oppegående golfer som har jubileum i dag.

Les mer

Årets gutt(er) er kåret

tor 12. oktober
Etter årets Guttetirsdager kan Oliver Ågesen smykke seg med tittelen "Årets Gutt 2017". Som en del av Guttetirsdagene kåres det også "Årets +50 Gutt" (senior høres kanskje litt for gubbete ut?), og ingen kunne tukte Lasse Kleven her. Gratulerer!

Les mer

Innendørsgolf i vinter?

tir 10. oktober
Det begynner å nærme seg tid for innendørs golfspill. I fjor kjøpte Kristiansand Golfklubb to golfsimulatorer som fungerte optimalt og var veldig populære.

Les mer

Seniorkonkurranser 2017

man 9. oktober
Da har seniorutvalget besluttet at vi sier Takk For I År!!!Det var ikke hyggelig å se hvordan flommen hadde herjet med banen vår.

Les mer

Årets golfspiller og vinner av OoM: Gordon Murray

man 9. oktober
Gratulerer til Gordon Murray som tok en overbevisende seier i årets Order of Merrit "SR-Bank - Golfweekend i Danmark".

Les mer

Dugnad på drivingrangen

man 9. oktober
Hele 17 trofaste slitere stilte til dugnad på rangen i dag. Etter 6 timers godt arbeid var det rensket opp langt bekken på venstre side. En kjempetakk til dugnadsgjengen.

Les mer

Sørmegleren
Gumpen Gruppen
Snogg
Bavaria Kristiansand AS
Elkem
Color line
Nordea
Yess! Hotel
SR-Bank Kristiansand
Grønt Fokus AS
Mosvold Drift
RSA Bil
Contiga