Turneringsutvalg

Bjaavannspillere på tur(nering)

Publisert: 27. april 2017  av Oddleif Olsen

Turneringssesongen er i gang ...

Bortsett fra dugnadsturnering og et og annet herre- og seniorutvalg som driver på med sitt, så er tradisjonen på Bjaavann at turneringssesongen starter med Åpningsturneringen 1. mai. I år er intet unntak.

Men noen er allerede i gang. Sist helg var det Norgescup på Solastranden, hvor både nåværende og tidligere Bjaavannspillere markerte seg. Best var Mats Ege, som nå representerer Stavanger GK, på en respektabel delt sjetteplass med +4 etter 3 runder. Jonas Lønn lå på 2. plass etter første runde, men endte til slutt på en 13. plass og Morten Hægland ble nr. 36. Totalt var det 55 deltakere. Det lover godt!

Resultat Norgescup

Også våre seniorgolfere som er NSG medlemmer har startet så smått. Oddleif Olsen prøvde seg på Jæren Golfklubb onsdag 26.4., men kom ikke særlig godt ut av det. Til helga er det opptil 10 Bjaavannspillere som skal delta i Vårspretten, som går over 4 dager i Stavanger/Sandnes-området. Du kan følge med her:

26.4.17 - Jæren
28.4.17 - Stavanger
29.4.17 - Solastranden
30.4.17 - Bærheim (Sandnes)
1.5.17 - Bærheim (kl. 1-2)
1.5.17 - Solastanden (øvrige klasser)

Resultatene kommer pr. klasse, og det som kommer er stort sett den laveste klassen. Klikk i bildet til høyre for å se resultater i de andre klassene.