Visste du? Vi har utrolig godt drikkevann på Bjaavann

Publisert: 5. mai 2016  av Terje Nilsen

Vannet vårt kommer fra egen brønn og fire ganger i året tar vi vannprøver som testes hos Næringsmiddeltilsynet. Resulatene er svært bra - og slik vil vi fortsatt ha det!

En god vannkvalitet er også en forutsetning for serveringsbevilgningen vår.

Dette er grunnen til at det står et skilt på veien fra hovedparkeringsplassen til klubbhuset. Trafikken i området rundt vannforsyningen vår representerer en risiko for forurensning av vannkilden. Skiltet, akkompagnert av dobbel stripe på asfalten, betyr at her er det ikke lov å kjøre inn - nesten uansett!

Kun et minimum av nyttetrafikk, dvs. varelevering og arbeidsbiler, tillates i området rundt klubbhuset. Det skal aldri stå biler parkert ved klubbhuset. Et fåtall "privatpersoner" har tilgang til å parkere på VIP-parkeringen ut mot hull 7.

Henting/levering av gofbag i kølleboden er IKKE nyttetrafikk. Og, det er ikke noe som heter "jeg skal bare ....".

Vi ber alle respektere dette. Det vil være synd om vi må sette bom over veien.....

Nå ser du kanskje to feil på bildet under?