Proshop & kafe

STOR demodag 26 april

Publisert: 6. april 2017  av Sally Hoff

Dersom du tenker på nye køller i år så er dette dagen for å bestemme seg! Kom på drivingrangen og møt flere av våre leverandører som har med seg et stort utvalg av køller og tilbyr gratis custom fitting. Og selvfølgelig er trackman med!

Onsdag 26 april kl 14 - 20, blir den STORE demodagen på Bjaavann GK drivingrange. Her kan du møte representanter fra Cobra, Titleist og Wilson. Golfshoppen.no kommer med Taylormade, Callaway og Ping.

​Bestill tid for testing/custom fitting for det merket du ønsker - du kan selvfølgelig prøve flere merker. Husk å oppgi hva du ønsker å prøve når du bestiller tid hos Esben - vår klubbsekretær.

I tillegg til å prøve disse merkene, får du også kjøpt pølser og brus (kaffe) på drivingrangen!

​Men husk å bestille tid for demo og evt custom fitting dersom du ønsker det. Ring vår klubbsekretær Esben på tlf 940 00 123. Husk også å nevne hvilke merker du ønsker å prøve.

Vel møtt!