Nybegynnerutvalg

Årets siste golfkurs, 30. september - 2. oktober

Publisert: 19. september 2016  av Terje Nilsen

SISTE SJANSE I ÅR !! Vi arrangere nytt "Veien til golf" kurs som gjør deg til golfer i løpet av en intensiv helg. Start på fredag ettermiddag og du er golfer på søndag ettermiddag. Ingen forkunnskaper nødvendig. Det meste av undervisningen foregår på banen. Ingen begrensninger på alder - golf er for alle, hele livet! Begrenset antall plasser.

Kurset koster 1500 kr (er du født i 1993 eller senere betales bare 1000 kr), og ved innmelding i klubben vil kursavgiften bli trukket fra medlemskontingenten som er 3900 kr (for voksne) ut 2017 sesongen. Det vil si at du faktisk spiller gratis resten av sesongen og betaler kun et rabattert medlemskap for neste år. Dette medlemskapet gir ubegrenset bruk av banen.

Alle som tar kurs hos oss og som blir medlem i klubben kan dessuten hver mandag (kl 18-19, så lenge dagslyset holder) bli med på "drop in" trening - helt gratis!

Påmelding snarest til l
eder i Nybegynnerutvalget, Kari-Anne Høiklev som kontaktes på e-post: hoiklev@gmail.com