Medlem

Resultater fra LAG-NM Senior på Bjaavann GK

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 23. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En meget våt helg for Bjaavann sin del, men med erfarne turneringsledere, så ble det en meget god avgjørelse og utsette turneringstart første dagen 3 timer. Spillerene fikk spille i opphold, men på en noe våt bane.

Først må vi fremme en tusen takk til NSG ( Norsk Senior Golf ) som lar oss arrangere dette mesterskapet på vårt flotte anlegg - Det er ikke bare økonomisk bra for klubben, men med en så flott bane som vi har hatt i år, så er det helt klart at ryktet spres videre om at banen er en av Norges flotteste, og at miljøet rundt klubbhuset vårt er kjempe hyggelig. 
Alle deltakerne skrøyt både servicen og banen oppi skyene, så dette må vi bare ta med oss videre med et stort smil om munnen. 
Litt uheldige var vi selvfølgelige med været, det virker nesten som at Bjaavann har noen værguder som ikke liker at vi arrangerer mesterskaps turneringer. 

TUSEN HJERTELIG takk til alle dere som hjalp til både i kiosk, rundt klubbhuset, fourcaddies,startere og scoreinntastere. 
Lasse Kleven & Jørn Hannevik var suverene som turneringsledere og hadde stål kontroll. 

Gratulerer til Grenland GK (Herrer) & Tjøme GK (Damer)

Bjaavann GK stilte med 2 herre lag. 
Lag1 :  Jan Åge Nordlie - Alf Børge Birkeland - Eivind Markus Knutsen - Vidar Plaszko

Lag2: Paal T. Østberg - Terje Strand - Atle Rørheim - Kai Isaksen

Lag1 kom på 3.plass 18 slag bak vinnerene fra Grenland GK

Alle resultane for HERRE lagene finner du ved å trykke her

Alle resultane for DAME lagene finner du ved å trykke her


Tjøme Damelag var en fryd og ha på besøk på Bjaavann. Utrolig positiv gjeng. 


Re GK var også en kjempeflott og positiv gjeng som hadde reist langt for å spille Bjaavann! 

Det beklages på det sterkeste at Bjaavann sitt lagbilde ikke var med her, tekniske problemer har oppstått når bildet ble tatt.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her