Sand Valley Golf Resort - vår partnerklubb i Polen

Publisert: 24. mars 2018  av Terje Nilsen

Vi er svært glad for å kunne informere om at vi har startet en samarbeid med et av Polens flotteste golfanlegg - Sand Valley - nær Gdansk, nord i Polen. Våre medlemmer (med spillerett) kan nyte godt av 10% rabatt på golf, overnatting og mat på fantastisk Sand Valley. Med direkte-fly fra Kjevik er Gdansk bare en drøy time unna.

WizzAir flyr direkte fra Kjevik til Gdansk på tirsdager og lørdager. Om ikke det passer er det også daglige (noen dager faktisk to) avganger fra Sandefjord Torp.

Last ned Sand Valleys lekre folder som beskriver både bane og opphold

I tillegg vil vi på en av våre klubbturneringer i år friste med en Stay & Play 3 dagers pakke for 4 golfere med en verdi på ca. kroner 15.000,- Følg med!

Ta kontakt med daglig leder Robert Hansen for detaljer om booking av opphold på Sand Valley Golf Resort.

Elektronikk Service AS
Båthuset