Proshop & kafe

Trening og kurs

I 2017-sesongen er vår pro gjennom mange år, Gordon Murray ansatt i klubben. Han tilbyr sine tjenester både med individuell trening, gruppeundervisning og klubbtrening. I utgangspunktet jobber Gordon for klubben på mandager, onsdager og torsdager.

Nytt av året er at all instruksjon og påmelding til kurs skjer via GolfBox ProTrainer. Mer om ProTrainer nedenfor.

Du kan selv gå inn og booke tiden som passer deg best. Om du vil gjøre det på "gamle måten" er selvsagt det også mulig ved å kontakte Gordon direkte på 98456490 eller Esben på 94000123, så vil de legge deg inn i systemet.

Ser du behov som ikke er dekket i dagens tilbud, er vi svært lydhøre for det.

Treningstilbudet kan oppsummeres slik:

Privat instruksjon

Privat instruksjon med Pro Gordon. Uansett hvor mange gruppetimer man tar, så vil man før eller siden ha behov for at en instruktør ser nærmere på svingen.
  • 25 min - kr 350 (1 klipp)
  • 50 min med video - kr 700 (2 klipp)
  • 3 hulls trening på banen - kr 700 (2 klipp)
  • Klippekort med 5 klipp - kr 1400
  • Klippekort med 10 klipp - kr 2500
Vennergruppe instruksjon

En liten gruppe av venner som vil ha det morro sammen og forbedre golfspillet.forbedre golf mer moro. Dere bestemmer selv hva dre vil bli instruert i og når det passer dere.
  • 3 - 4 personer i 50 minutter - kr 800
Fellestrening for medlemmer

Et grunnleggende kurs som dekker alle de viktigste aspektene ved å spille golf i løpet av en 6 ukers periode med 1 times ukentlige treninger. Gruppestørrelse vil være 6-10 personer. Områder som oppstilling/sikting, svingen, putting, chipping, bunker, driving og pitching er alle dekket.
  • Senior gruppetrening, 6 uker á 1 time - start 12. april -  kr 1000
  • Dame gruppetrening, 6 uker á 1 time - start 20. april - kr 1000
  • Herre gruppetrening, 6 uker á 1 time - start 20. april - kr 1000
Spesial gruppetrening

For de som vil fokusere treningen på spesielle områder. 3 ukers program med ukentlig 1 times trening. Gruppestørrelse 4 - 6 personer.
  • Få flere fairway treff, 3 uker á 1 time - kr 600 (2 klipp)
  • Nærspill-pakke, 3 uker á 1 time - kr 600 (2 klipp)
  • Bedre putting, 3 uker á 1 time - kr 600 (2 klipp)
Påmelding og betaling i GolfBox ProTrainer. Slik gjør du:

Logg deg inn i GolfBox. Har du glemt brukernavn eller passord ta kontakt på post@bjaavanngk.no så sender vi deg nytt.

Velg Leksjon og trykk på linken Gå til Trener

Du er nå i Protrainer og kan velge hvilket "produkt" du vil bestille. Velg hvilken instruksjon du vil ha,
dato og klokkeslett og velg Søk. Om tiden du velger er opptatt får du opp forslag om andre tidspunkt.

Tilsvarende om du vil gå på et av kursene trykker du Kurs på den mørkeblå stripen og du får opp kursene som tilbys. Om du vil se på Gordons bookingkalender for å finne en passende ledig tid trykker du på Kalender.

Velg ved ved å trykke på den grønne boksen

Du får da opp informasjon om det du har valgt og trykk på Bestill

Aksepter kjøpsvilkårene

Betal med ønsket kort. Du får en hyggelig bekreftelsesmail på bestillingen.

Møt opp hos Gordon og ha en fin trening!!