Dameutvalg

Dette er Dameutvalget

Dameutvalget arrangerer Damedagen, en sosial og uformell 9-hulls turnering på tirsdagskveldene. Et flott arrangement for de som vil bli kjent med de andre jentene i klubben. De som ikke vil spille konkurranse er hjertelig velkommen til å bli med "uten å levere inn scorekort".

Nybegynnere er spesielt velkommen!

Ellers drar Bjaavanndamene hvert år på golf-weekend til Danmark og besøker damegruppene både i Mandal og Kristiansand Golfklubb.

Dette er dameutvalget 2015:

Margot Pedersen
Margot leder Dameutvalget og har spilt golf siden 2003 og har alltid med golfbagen på ferie. Hun spiller på HCP ca 17 og holder en dårlig rygg i balanse med tre ukentlige økter på treningssenter.

Til daglig holder Margot styr på Vågsbygd VVS.

Margot kontaktes på:
E-post: post@vvvs.no

Jenny Ann Liebermann
Jenny....er lykkelig over å være over 33 år... har spilt golf siden hun var 40, og har arbeidet mange år i Nordea Bank Norge.

Hun har vært aktiv i dameutvalget i flere perioder, og har hatt verv i styret og valgkomiteen.

Hun stortrives i klubben og med folkene på Bjaavann og spiller golf på HCP drøyt 20.

Jenny kontaktes på:
E-post: slieber@broadpark.no

Inger Amundsen
Inger har passert de 29, spiller golf med handikap midt på 20-tallet. Hun holder til daglig styr på Næringsmegleren.

Inger er morgenfugl og morgentrimmer flere ganger i uka på et tidspunkt de fleste av oss bare grøsser av.

Hun var også fast inventar i Miljøutvalget i mange år.

Inger kontaktes på:
E-post: inger@naringsmegleren.no

Marianne Stordal
Marianne har stor glede av golfspillet (HCP midt på tjue-tallet), det sosiale rundt det og er aktivt med på arrangementer og turer.

Til daglig styrer Marianne produksjonen på Hennig-Olsen Is og utenom golfsesongen er fritidsaktivitetene mest trening og friluftsliv.

Marianne kontaktes på:
E-post: marianne.stordal@henning-olsen.no

Claire Jebsen
Claire startet sin golf karriere i Kristiansand Golfklubb hvor hun også har hatt styreverv.

Claire er sosial, elsker golf og har et mye bedre HCP enn sin mann ♥ (selv om hun synes det ble vel lavt etter siste årsrevisjon).

Når hun ikke er opptatt med golfaktiviteter eller barnebarn holder hun styr på exportkundene i familiebedriften Snøgg AS. Det sier seg selv at det beste hullet på banen er hull 14 (hvem er hullsponsor her, mon tro?)

Claire er som Tiger Woods amerikaner.

Claire kontaktes på:
E-post: claire.jebsen@gmail.com