Et slag for rød tee

Av Oddleiv Moe

Jeg har selv to store utfordringer i golfspillet (i tillegg til mange litt mindre): Den først er at ballen har en lei tendens til å ta en annen retning enn den jeg tenker meg når jeg stiller meg opp. Den andre er at slaget skal bli like rolig og kontrollert som prøvesvingen. Begge deler får jeg faktisk bedre anledning til å trene på fra rødt enn fra gult, for da er det ikke fornuftig å slå ballen så langt jeg kan hver gang. Jeg får mye mer igjen for å lande ballen på et gunstig sted – og da må jeg også legge litt mer planlegging og omtanke bak køllevalget ved utslag. For resten av slagene inn mot hullet er vanskene akkurat de samme og like store uavhengig av hvor jeg starter.

Jeg får derfor like god anledning til å trene på det jeg trenger ved å slå ut fra rødt som fra gult. Samtidig må jeg si at det både er hyggeligere, og det går raskere når vi to spiller fra samme utslagssted. Etter hvert har jeg oppdaget at jeg ikke er den eneste som har funnet ut dette. Vi er flere herrer fra rødt – men vi kunne gjerne være mange flere.

Så gutter – la ikke Oddleiv få være den eneste herre fra rødt. Bli en av herrene fra rødt slik at du også får anledning til å oppleve de mange, varierte utfordringene i banen vår!

Andre innlegg

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.