Nybegynnere

Nybegynnerkurs 24-26. juni

Publisert: 3. juni 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mange vil begynne å spille golf og neste intensive helgekurs arrangeres 24-26. juni. Alle som vil bli golfspiller må gjennom et "Veien-til-Golf" kurs som gir en praktisk innføring i golfens "mysterier". Det ser så lett ut på TV, men vi kan love dere at golf er en svært utfordrende idrett i virkeligheten. Bli med på kurs og erfar det selv!
Veien til Golf  -  et innføringskurs i golf hos oss ved Bjaavann Golfklubb!

Golf er en idrett for alle som ønsker å holde seg i aktivitet, og det er aldri for sent å begynne!

Med et innføringskurs er du snart klar til å gå på banen. På golfbanen konkurrerer du med deg selv eller andre, du kommer ut i frisk luft og holder deg i form.

Vi har grupper og aktiviteter tilpasset alle aldere og ferdighetsnivå. Som medlem i Bjaavann Golfklubb kan du om ønskelig spille golf hver dag, delta på treninger for nybegynnere og delta i ukentlige klubbkvelder for damer, herrer og/eller seniorer.

Vårt neste kurs starter fredag 24 juni. Dette er et intensivt helgekurs som gir en grunnleggende innføringen i golf. Søndag ettermiddag er du "golfspiller".

Etter endt kurs blir du kontaktet av en av våre faddere som tar deg med rundt på to 9 hulls runder.  

Kursdagene blir som følger:
  • Fredag kl.17:00 – 21:00
  • Lørdag kl.10:00 – 14:30
  • Søndag kl. 11:00 – 15:30
Kurset koster 1800 kr og inkluderer alt lån av utstyr og baller. Ved å bli medlem i klubben etter endt kurs, vil kursavgiften bli trukket fra medlemsavgiften på 3900 kr.

Som medlem i klubben kan du gratis delta på drop-in nybegynnertrening med vår profesjonelle trener Gordon Murray. Golf er en utfordrende sport og vi anbefaler på det varmeste disse treningene.

Vi har drop-in trening :
  • Mandager kl.18:00 – 19:00
  • Onsdager kl.19:15 – 20:15
Påmelding til kurs kan sendes til Kari-Anne Høiklev: hoiklev@gmail.com