Nybegynnere

Masse par på VTG-kursene!

Publisert: 27. april 2016  av Terje Nilsen  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Tittelen henspeiler ikke på par i golfterminologien. Men handler om sivilstand.

Av Oddleiv Moe

Kari-Anne Høiklev, primus motor for VTG-kurs, opplyser at det er en rekke ektepar, samboerpar og kjærestepar som har benyttet anledningen til å kjøre gjennom vårens Veien til Golf kurs.

Det er hyggelig. Golf er absolutt en greie som er sosialt å gjøre sammen. Dessuten sier Kari-Anne at det bare har vært en liten overvekt av menn på nybegynnerkursene. Det er gledelig. For golfsporten sliter med å rekruttere kvinner til sporten. Men hos oss går vi mot denne trenden. Bra.

Så langt har Kari-Anne og Gordon avviklet fem VTG-kurs med 82 deltakere. Spennvidden i alder et stor - fra en kar på 76 år til den yngste på 21 år. De fleste av deltakerne finner vi aldersgruppen fra 35 år og opp mot pensjonsalder og vel så det.

Vi har tre VTG-kurs igjen for sommeren. To av dem er fulltegnet, men vi har sju ledige plasser på kurset 6 - 8. mai.

Kari-Anne har ikke oversikt over hvor mange av deltakerne som også benytter sjansen til å melde seg inn i klubben, men fastslår at mange gir inntrykk av at de sterkt vurderer medlemskap. En ekstra gulrot til de som melder seg inn i Bjaavann Golfklubb er at de får anledning til å komme på drop-in med vår pro Gordon Murray en dag i uka. Kanskje det må utvides til to dager for oppslutningen er god. Og det er som kurset - også gratis.

30. april inviterer nybegynnerutvalget til Texas Scramble turnering. Da håper vi at en rekke av våre nybegynnere benytter sjansen til å delta i denne fornøyelige turneringsform. Her skal også nybegynnernes faddere være med. Det skal spilles 9 hull og etterpå samles alle til sosialt samvær på terrassen.

Kari-Anne håper at mange av klubbens medlemmer også denne dagen vil ta turen til terrassen for å hilse på nye og potensielle medlemmer. Dette er viktig. Vi må raskt få våre nye til å innse av Bjaavann Golfklubb er en inkluderende og åpen klubb.