Medlem

Bavaria Golf Cup 16 juni, åpen turnering!

Av: Glenn Ugland  |  Publisert: 9. juni 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

BAVARIA Kristiansand har gleden av å invitere deg til golfturneringen - Bavaria Golf Cup på Bjaavann Golfklubb.

Det blir shotgunstart kl 0900. Frokost (baguette med diverse pålegg), kaffe og mineralvann serveres fra kl. 0800 til alle deltakere. Det serveres også en fantastisk kyllinggryte med ris etter turneringen. 

Jarl Richard Dalen har med seg en haug med fantastiske premier, og på toppen av det hele så vil vinneren av klasse (slag) og klasse B/C (beste resultat) stikke av med en invitasjon til Northern Europe Golf Finale på Bro Hof 15.-16. september. Bavaria dekker både reise og opphold! 

Så dette er en unik mulighet til å vinne en fantastisk golftur, Bro Hof ligger i Stockholm og er i år (igjen) kåret til Nordens fineste golfbane. 

Bavaria har vært en sponsor for Bjaavann GK i en årrekke, og det er ingen tvil om at BMW turneringen er et av årets høydepunkt for samtlige medlemmer her på Bjaavann. 

Seniorene som ønsker og konkurrere om en plass til finalen på Bro Hof må melde seg på i klasse B. 

Deltakeravgift : 200,- 
Greenfee spillere uten spillerett : 300,- + 200,- (deltakeravgift)
Jarl Richard Dalen & turneringsleder Jan Leonard Dahl har lovet og ta golfbilen fatt og servere et fantastisk humør medfølgende drikke & snacks! 
Vi håper så mange som mulig har mulighet til å melde seg på årets BMW cup! 

Trykk her for påmelding 


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her