Klubbens Master- og Virksomhetsplan 2017-2022

I vedleggene finner du klubbens langsiktige planer vedtatt på Årsmøtet 14. februar 2017 og revidert på Årsmøtet 12. februar 2018.

Masterplanen beskriver banen slik vi ønsker at den skal bli når den er «ferdig utviklet» og beskriver en rekke opprustings- og nybyggingstiltak som må gjennomføres for at banen skal få ønsket standard. Noen tiltak krever betydelige investeringer mens andre kan realiseres med moderat til liten arbeidsinnsats (av ansatte eller ved dugnad).

Virksomhetsplanen adresserer de utfordringer som Bjaavann Golfklubb – Kristiansand står overfor ved inngangen til planperioden. Klubben erkjenner at utfordringene er mange og store, og at problemene må løses gjennom systematisk og målrettet arbeid over flere år. Virksomhetsplanen skal være et overordnet styringsverktøy som sikrer langsiktighet og kontinuitet i dette arbeidet. Den dekker selvsagt ikke alt; planen fokuserer på de forhold som ansees viktigst for å nå hovedmålet for planperioden.