Turneringer

Turneringsutvalg

Turneringsutvalget har ansvaret for å koordinere all konkurranseaktivitet i klubben.
Utvalget ledes av Lasse Kleven som kan kontaktes på tlf: 40 53 10 10 eller e-post: lasse@sunice.no

Utvalgets største årvisse oppgaven er å arrangere klubbmesterskap for alle klasser, men i og med at Bjaavann er slik ein framifrå bane, (og vi er slike gilde karar), får vi hyppig henvendelse fra NGF og NSG om å påta oss arrangement med nasjonalt tilsnitt.

Turneringsutvalget samarbeider tett med Dame-, Herre-, Junior- og Miljøutvalget. Kort sagt med de fleste.tt.
Vi er overbevist om at konkurransene binder medlemmene sammen og har overmåte stor betydning for miljøet i klubben.

Samtidig bestreber vi oss på en effektiv og rasjonell avvikling av alle turneringer, slik at banen i svært liten grad blokkeres unødig.