Innmeldingskjema

Bruk skjemaet under om du ønsker medlemskap i Bjaavann Golfklubb. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Faktura vil bli sendt når vi mottar innmeldingskjemaet.

Viktig:
Den som ikke senest 31. desember pr post eller mail har sendt skriftlig utmelding av klubben eller melding om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.

Vennligst kontakt klubben direkte hvis det ønskes bedriftsmedlemskap/samarbeidsavtale med klubben.

Kontonummer for innbetaling av kontingent er 6320 05 33420.

Det tilbys månedsbetaling for medlemskategoriene Voksen med spillerett og Premiummedlemskap. Om dette er ønskelig oppgis det i kommentarfeltet.
Født (dd.mm.åå) *
Navn *
Postnr/sted *
E-mail adresse *
Telefon privat *
Telefon mobil (*)
Evt. handicap
Er du medlem i en annen golfklubb i Norge?
Mottar andre i din husstand bladet "Norsk Golf"?
Type medlemskap (velg)
Evt. kommentarer
Spamkontroll

Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:

To-seks-tre-fire:
Vennligst sjekk at alle opplysninger stemmer før du trykker "Send opplysninger".