6320 05 21910 +47 38 11 84 11 English    Deutsch

Turneringsutvalg

Siste nytt fra Senior Lag-NM

Publisert: 10. august 2017  av Oddleif Olsen

SISTE: Bjaavann på 2. plass etter fourballen i Vestfold, et fattig slag bak Ålesund. Men det er tett bakover også, så morgendagens single kan gi store utslag.I 3. divisjon på Kongsberg er Bjaavann midt på treet (9 av 17 lag) etter første dag.

Bjaavann er representert i Senior Lag-NM med et lag i 2. divisjon som spiller på Vestfold GK i helgen og et lag i 3. divisjon som spiller på Kongsberg GK. Lagene spiller fourball på lørdag og single på søndag, hvor de 3 beste scorene teller.

Laget som spiller på Vestfold ble tatt ut etter intens kamp på Bjaavann Senior Open, som ble spilt 1. og 2. juli i år. Se tidligere nyhetssak: BSO 2017

Det endte med at vi stiller med samme lag som ble nr. 4 i fjor da 2. divisjon ble spilt på Moss & Rygge, dvs. Jan Erik Johannessen, Eivind M. Knutsen, Lasse Eidskrem og Oddleif Olsen (se ingressbilde). Målet er å komme blant de 2 beste for å rykke opp i øverste divisjon.

Resultater fra Vestfold finner du her i løpet av helgen: 2. divisjon avd A, Vestfold

I tillegg har vi et lag i 3. divisjon, som består av Pemba Lama Tamang, Lasse Kleven, Atle Rørheim og Alf Børge Birkeland.

Resultater fra Kongsberg finner du her i løpet av helgen: 3. divisjon Østl. avd B, Kongsberg 

Da er det bare å ønske "guttene" lykke til!
 
Sørmegleren
Gumpen Gruppen
Snogg
Bavaria Kristiansand AS
Elkem
Color line
Nordea
Yess! Hotel
SR-Bank Kristiansand
Grønt Fokus AS
RSA Bil
Contiga
Elektronikk Service AS