6320 05 21910 +47 38 11 84 11 English    Deutsch

Turneringsutvalg

NSG's Turneringsaktiviteter

Publisert: 12. mai 2017  av Oddleif Olsen

Mai er en hektisk måned for våre seniorer.

NSG turneringen "Vårspretten" i Stavanger/Sandnesområdet i ble avviklet i sur og kald vind, men med stor deltakelse og opptil 10 Bjaavannspillere. På Solastranden 29. april noterer vi Hafdis Magnusdottir med en respektabel 2. plass i kl. 5 som beste plassering, mens Oddleif Olsen kom på 4. plass i kl. 2. Dagen etter, 30. april på Bærheim var det Glenn Ege som sto for beste prestasjon med 6. plass i kl. 2. På 1. mai spilte kl. 1 og 2 på Bærheim, hvor Eivind Knutsen var vår beste med en 5. plass i kl. 2. Kl. 3-5 spilte på Solastranden, og vår eneste deltaker Hafdis kom da på 3. plass i kl. 5.

Søndag 7. mai var Mandal GK vertskap for NSG turnering, hvor hele 18 Bjaavannspillere var påmeldt, flere av dem debutanter i NSG-sammenheng. Kl. 1 og 2 var slått sammen, og Rune Svennevik fra Mandal tok seieren foran Oddleif Olsen. I klasse 3 tapetserte Bjaavann pallen, og Kristin Asbjørnsen gikk helt til topps, foran Jan Åge Nordlie, Olav Ropstad og Pemba Lama Tamang. I klasse 4/5, som også var slått sammen, dominerte mandalittene. Vår ferskeste landslagsspiller Inger Holm Knusten ble nr. 6.

Her kan du se hvordan våre spillere ligger an på NSG's rankinglister:

Senior Tour Brutto kl. 1-3
Senior Tour Netto kl. 1-3 + kl. 4 damer
Senior Tour Netto kl. 4-5

Denne helgen fortsetter Touren østover, og det spilles i Arendal på lørdag 13. mai og Kragerø søndag 14. mai. Du kan følge resultatene her:

Arendal GK
Kragerø GK


 
Sørmegleren
Gumpen Gruppen
Bavaria Kristiansand AS
Elkem
Color line
Nordea
Yess! Hotel
SR-Bank Kristiansand
Grønt Fokus AS
RSA Bil
Contiga
Elektronikk Service AS
Båthuset