Turneringsutvalg

Nytt fra Turneringsutvalget (spesielt for herrene...)

Publisert: 26. april 2017  av Terje Nilsen

Turneringsutvalget og Herreutvalget gjør i år interessante endringer som er verdt å merke seg....

Nyhet: "Order of Merit - Herrer"

Denne "hederstittelen" blir basert på alle «singel turneringer» i regi av klubben og som er åpne for alle våre medlemmer.
Dette betyr at også helgeturneringer inngår i resultatene for å kåre årets vinner av "Order of Merit - Herrer".

Vi har justert poengsummer og andre forutsetninger som danner grunnlaget for poengutregningen, basert på:
  • Deltagelse i minimum 5 turneringer. Husk at det kan scores i alle klubbens turninger som er åpne for alle klubbmedlemmer og at hele 17 turneringer er på tirsdager.
  • 18 hulls vs. 9 hulls turneringer (noe flere poeng deles ut i 18 hulls turneringer)
  • Antall turneringsdeltagere (noe flere poeng deles ut ved stor deltakelse i turneringen)
Oppdatert info om "Order of Merit - Herrer" vil ligge på hjemmesiden (fra ca.15. mai)

Oppgradert Guttetirsdag

Opplegget for årets Guttetirsdag blir:
  • Tittelen "Årets Gutt" beholdes som sammenlagtvinneren av Guttetirsdag – 17 turneringer med ny poengmodell
  • "Årets Senior" (+ 50) beholdes. De på +50 må huske å krysse av for begge klasser når de melder seg på i GolfBox
  • Nyhet: "Årets Gutt - Nettoslag". De som ønsker å delta i denne må huske at det alltid hulles ut. Eller vil hullscoren bli satt til par+5
Vi håper vi ser mange av dere i 2017 og at alle får en flott sesong!

Minner også om årets åpningsturnering "SKODA OPEN" allerede mandag 1. mai.