6320 05 21910 +47 38 11 84 11 English    Deutsch

Turneringsutvalg

Ny "eier" av Masters jakka

Publisert: 18. april 2017  av Terje Nilsen

30 forventningsfulle gofspillere møttes 2. påskedag for å kjempe om den prestisjetunge GULLJAKKA. Øystein Nilsen spilte god golf og ingen kunne hamle opp med hans solide score på imponerende 4 under par - en verdig vinner av Bjaavann Masters 2017. Gratulerer!

Dagen startet med en liten utsettelse grunnet frost på banen, men sola kom etter hvert frem på en liten visitt slik at Bjaavann Masters kunne avvikles da frosten hadde gitt seg.  
 
Turneringsleder Jan Aage Nordlie hadde som vanlig stålkontroll på alt det tekniske og hvilke regler som skulle gjelde for turneringen.
 
Med nypussa køller og masse iver var 2 damer og 28 herrer omsider klar til dyst. 
 
Det ble spilt 9 hull - hull1 til 9. Banen var fantastisk så tidlig på sesongen, fine utslag, fine fairways og for de som rakk inn til greenene var også disse i flott og nyklipt stand.
 
Det viste seg etter hvert for enkelte at det var lenge siden køllene var traktert, men lang rutine fra tidligere år viste seg periodevis meget nyttig.
 
I løpet av turneringen ble det prestert til sammen 5 birdies og 73 par, meget bra så tidlig i sesongen. Det ble spilt slaggolf (+5 slag) - og på enkelte hull var nok mange glade for at de kunne plukke ballen uten at ytterligere tilleggsslag måtte tas med..…….
 
De siste rakk akkurat å putte på siste hullet før regnet gikk over i en mer vinteraktig form, og ikke lenge etter var hele banen dekket av fin hvit nysnø.
 
I klubbhuset servert Esben en fantastisk betasuppe mens spente spillere ventet på resultatene.  

7 spillere oppnådde par eller bedre - et fantastisk resultat så tidlig i sesongen, selv om en del av spillerne nok hadde holdt svingen vedlike ved utenlandsreiser og/eller innendørstrening.
 
Størst og velfortjent oppmerksomhet fikk selvsagt vinneren Øystein Nilsen med imponerende 4 slag under par – og bildet av Øystein vil nok prege veggene på Bjaavann i lang tid fremover sammen med de tidligere vinnerne Jakob Bakka (2015) og Jan Åge Nordlie (2016).

Sørmegleren
Gumpen Gruppen
Bavaria Kristiansand AS
Elkem
Color line
Nordea
Yess! Hotel
SR-Bank Kristiansand
Grønt Fokus AS
RSA Bil
Contiga
Elektronikk Service AS
Båthuset
Bico