Turneringsutvalg

Flott avslutning på turneringssesongen

Publisert: 7. oktober 2016  av Terje Nilsen

Turneringssesongen (i regi av Turneringsutvalget) ble avsluttet med Ryder Cup parturnering på lørdag 1. oktober. Jada, vi vet jo at våre spillekåte seniorer fortsatt kjører sine torsdagsturneringer til frosten tar dem ....

Det var lenge glissent på påmeldingslista, men med gode værmeldinger raste påmeldingene inn på slutten og vi ble hele 28 lag.

At turneringen gikk over 9 hull med mulighet til å velge mellom utslag 43 og 54 falt tydeligvis i smak. Likeledes invitasjonen til KGK-spillere om å spille gratis og kun betale startkontingent var også populært og det ble omtrent 50/50 deltakelse fra de to klubbene.

Det var da også KGK-duoen Halvorsen/Ugland som til sist kunne sprette "sjampisen", foran hjemmelaget Schumann/Tamang og forbrødringslaget Spørck/Kleven. Gratulerer!

Alle koste seg i finværet og kaffelen var fortreffelig - takk for i år!