Turneringer

RSA Bil Open 2017 - imponerende turnering!

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 20. august 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Suveren seier til Frank Djåved Ahmed med hele 43 poeng i A-klassen. Hele 8 spillere hadde 36 poeng eller mer. Meget sterkt på en våt bane. I B-klassen trakk Tim Markham det lengste strået med solide 39 poeng. Gratulerer til vinnerne og en stor takk til vår gode samarbeidspartner RSA Bil.

Det ble en strålende golfsøndag 20. august. Været som vi har hatt mye av de siste ukene samarbeidet og viste seg kun som en liten eling som var overstått i løpet av en 20 minutters periode. Banen var naturlig nok våt, men med nyklipte greener og nyrakte bunkere var forholdene bra. Takk til banemannskapene som var på plass ved 6-tiden og tok siste finish.

Spillerne kvitterte med godt spill i begge klasser og verdige vinnere tok hjem premier og gavekort. Etter turneringen koste alle seg med deilig grillmat i sola på terrassen..

Tommel opp for både Tim Markham og RSA Bil Open viser Atle Bjørndal fra RSA Bil.