Turneringer

Champagnegolf av Atle Bartha

Av: Oddleif Olsen  |  Publisert: 15. mai 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Norgeseliten måtte bøye seg i hatten ...

I helgen ble det avholdt NSG turneringer i Arendal på lørdag og Kragerø på søndag. Ettersom det var Uttaksturneringer (Uttak til Senior EM) så var mange av de beste seniorgolferne i Norge møtt opp.

Tidligere NM vinner for Mid-Am, Tom Arne Tollefsen, med hcp +0,3 trodde nok han hadde gjort jobben når han gikk Arendal Omegn GK på banens par lørdag 13.5., men det holdt ikke. Bjaavanns Atle Bartha hadde allerede postet en runde på en under banens par. Ifølge en av spillepartnerne til Atle var det visst i tillegg en del stang ut for Atle, som spilte imponerende golf. Vi gratulerer med seieren i klasse 1 i NSG turneringen.

Det var hele 15 Bjaavannspillere påmeldt til turneringen. Oddleif Olsen fulgte opp med en fin 3. plass i klasse 2, mens Lasse Kleven og Svein Olav Sæhle også kom innenfor "Upper Ten" med henholdsvis 7. og 8 plass. I klasse 3 var Paal Østberg best med en 10. plass, mens Paal Bernhard Asbjørnsen ble nr. 9 i klasse 4. Oddleiv Pedersen var eneste deltaker i kl. 7, dvs. over 70 år.

Resultater Arendal 13.5.17

Søndag 14.5. var det Kragerø GK som var vertskap for NSG turnering. Som vanlig var det god kvalitet på greener og fairwayer i Kragerø (nesten like bra som på Bjaavann wink), men likevel var beste bruttoscore hele 8 over par. Her var det litt færre deltakere fra Bjaavann, og det var vel kun Oddleif med en 4. plass i kl. 2 som kan være tålig fornøyd med innsatsen.

Resultater Kragerø 14.5.17

Da blir det nok andre boller i pinsehelgen når Sørlandstour 2017 får av stabelen. Da er det Mandal GK 3.6., Arendal GK 4.6. og finale på Bjaavann 5.6.17. Til de som er medlemmer i NSG meld dere på. Til de som ikke er medlemmer i NSG, meld dere inn! smiley