Daglig Leder skal ansettes

Publisert: 11. oktober 2017  av Terje Nilsen

Den observante leser av styrets møteprotokoller vil ha fått med seg at det ble gjort et svært viktig vedtak på siste styremøte.

Sak 82/2017
Organisasjon 2018
Det er styrets klare oppfatning at en forutsetning for både å utvikle klubben videre, samt få på plass et velfungerende styre i 2018, er at det tilføres administrative ressurser utover det vi har hatt i 2017.
En daglig leder av klubben må på plass.
Styret har mange baller i luften og håper i løpet av oktober å ha en skisse til organisasjon for 2018 klar.

Som det fremgår er vi på utkikk etter kompetente kandidater som kan ta klubben vår videre. Er du interessert, eller har kandidater du vil tipse styret om, er vi svært interessert i å høre fra deg. Ta i så fall kontakt med noen i styret snarest.

Det er ingen hemmelighet at klubbstyret de to siste årene har brukt uforholdsmessig mye tid på å administrere klubben på dugnad. Vi har følt at dette har vært nødvendig i den økonomiske situasjonen klubben var i. Mye godt arbeid er gjort av mange, men neste sesong må vi organisere klubben slik at styret primært kan drive med styresaker, prioriteringer og strategier. Den daglige drift og administrasjon vil daglig leder forestå. Klubben fortjener dette!

Valgkomiteen er i gang med sitt arbeid og med en daglig leder på plass tror vi mange av dere vil stille dere positive til å ta styreverv og til aktivt å delta i ulike komitéer og utvalg. Vi trenger fortsatt stor dugnadsinnsats.

Er du interessert i en styreposisjon, eller har kandidater du vil tipse valgkomiteen om, kontakt Dan Belsnes, valgkomitéens leder (93290566 / belsnes@mandals.com)