Inntekter til klubben? Møte avlyses!

Publisert: 25. september 2017  av Terje Nilsen

Takk til alle som sender oss gode forslag til inntektsbringende tiltak. Ikke stopp, fortsett med det! Men, dessverre er det nesten ingen som vil eller kan møte for å dele sine idéer med andre. Vi må derfor avlyse samlingen på klubbhuset.

De fleste har nok fått med seg at vi styrer mot et greit resultat for klubben i 2017. Vi betaler ned lån, vi betaler leverandører og ansatte og vi har penger i banken…. MEN, vi skaper ikke nok inntekter til klubben!

Tradisjonelt har vi støttet oss til sponsormarkedet for å skaffe inntekter utover medlemskontingenter. Vi skal fremdeles jobbe med dette, men vi erkjenner at sponsormarkedet for golfklubber ikke er brennhett for tiden. Vi trenger derfor å tenke utenfor boksen når det gjelder å skaffe inntekter.

Klubbmedlemmer som har kontakter som kan utvikles til samarbeidspartnere må gjerne tipse oss om disse.

Vi vil derfor invitere kreative sjeler som kan bidra med idéer til inntektsbringende tiltak.

Velkommen til en liten samling på klubbhuset, torsdag 12. oktober, kl. 18-20. Meld deg på til Lasse så får vi en oversikt over antallet og ordner en enkel servering.

Kan du ikke møte denne dagen, men har gode innspill – send dem på mail til Lasse.

Lasse Eidskrem
97 06 04 70 / lasse@hovden.com