Seniorutvalg

Landskampsesongen er i gang ....!

Publisert: 9. mars 2018  av Terje Nilsen

Våre egen Kristin Asbjørnesen har vært på representasjonsoppdrag i Portugal hvor det norske dame senior-landslaget satte vertene skikkelig på plass med en overbevisende 12-6 seier. Gratulerer til laget og til Kristin som gjorde sine saker svært bra.

Kristin sier:
"Vi gjorde det veldig bra og første dag vant vi foursome matchene 5-1, noe som vistnok ikke har skjedd før mot Portugal.
Andre dag var det single matcher og det gikk også veldig bra. Vi vant 7 av 12 matcher og sammenlagt vant vi 12-6👍. Jeg vant min singlematch 6/5 😇.
Mye regn og vind, men lite minusgrader og snø, så vi nordmenn var happy👍. Godt vi var langtslående for de portugisisk damenene var gode rundt og på greenen.
Mange av de andre damene hadde vært på "treningsleir" i varmere strøk gjennom vinteren.
Jeg må nok takke Eivind Jacobsen og hans golf simulator hos Hannevika Bowling for at svingen min ikke hadde rustet helt fast."

Kristin øverst til høyre (bilder lånt fra NSG)

Mer kan leses på Norsk Seniorgolf: http://seniorgolf.no/klar-til-avgang/

Elektronikk Service AS