Miljøutvalg

Disse ble nominert til Klubbens Ildsjel 2016

Publisert: 14. februar 2017  av Sally Hoff

Klubbens medlemmer hadde nominert 5 av våre entusiastiske medlemmer til den gjeve Klubbens Ildsjel pris. Her ser du hvem som ble nominert.

Hvert år får klubben to NGU kort fra NGF. Det ene kortet er øremerket styrets leder, det andre kortet kan klubben fordele til hvem de vil, eller til en som har gjort en innsats for klubben og som vil ha interesse og nytte av å besøke andre klubber/baner for å hente inspirasjon og ideer. Fra sesongen 2017 blir dette kortet tildelt Klubbens Ildsjel.

Det å bli nominert til Klubbens Ildsjel er i seg selv en hedersbetegnelse! Alle disse er vinnere, men desverre har vi kun en pris - og alle er så gode kandidater til prisen at det var et vanskelig valg for Miljøutvalget å kåre vinneren.

De nominerte til Klubbens Ildsjel 2016 er:

Per Anders Havnes – han har ledet klubben gjennom vanskelige tider. Han har også fått
igang dugnad med våre nye landsmenn som har lagt ned mye arbeid på banen vår. Og han
var ansvarlig for å få igang Golf Grønn Glede.

Ottar Skretting – for jobben med Seniorgruppa og som mangeårig fairway klipper

Terje Nilsen – for å ha tatt på seg å lede klubben i disse vanskelige tider. Han sier mer eller mindre alltid ja
eller i det minste er positiv. Terje viste initiativ fra første stund som medlem og han har fortsatt sin «drive». Terje
er flink til å få andre i sving, men han tar også tak i mye selv.

Jan Åge Nordli – Fyren er over alt, høres over alt, deltar på alt , er en ingangsetter av (alt) – han er en
pådriver, det er veldig få som tør å si nei når Jan Åge spør. Han er en kjempe ressurs for klubben med sin
resultatorienterte entusiamsme.

Odd Terning – Han har vært meget aktiv som leder av utvalg, dommer og nå som leder av juior avdelingen