Medlem

Suveren seier til Daland og Koveland i Golfhäftet Trophy

Av: Terje Nilsen  |  Publisert: 17. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

41 lag stilt på lørdagens Golfhäftet Trophy 2018. Greensome par-turnering er gøy og det var mange smilende fjes å se rundt på banen. Takk til alle og gratulasjoner til vinnerne!

Osmund Daland og Erik Koveland kan se frem til en fantastisk finaleturnering på Nordens beste bane, Bro Hof i Stockholm, i juli.

En flott tur tror vi også Hege Jortveit og Jakob Kallevik får som tok andreplassen og som valgte seg en golfweekend på Fota Island Resort ved Cork i Irland.

Helge Pettersen vant Closest to Pin konkurransen på hull 8 og sikret seg derved et par supre Fot Joy golfsko.

Takk til alle som deltok og ellers bidro til en fin turnering. Vi håper mange kommer tilbake til en ny Golfhäftet Trophy turnering på Bjaavann allerede den 23. september. Påmeldingen er åpen i GolfBox.