Få gratis golfhanske ved kjøp av Golfhäftet 2018 !

Publisert: 23. mars 2018  av Terje Nilsen

Alle som kjøper Golfhäftet i perioden 23. mars – 1. mai får med en golfhanske fra Wilson på kjøpet. Snart er det golfsesong og hva er bedre enn å starte sesongen f.eks. i Danmark med spill til halv pris og med splitter ny golfhanske? Mandal, Grimstad og Utsikten er også med og ei runde her og kortet er for lengst tjent inn igjen. Og i tillegg støtter du jo klubben vår!

Med Golfhäftet i bagen får du tilgang til flere enn 900 golfbaner til halv greenfee. Du kommer deg enkelt ut på gode starttider i Skandinavia, Finland, Tyskland, Spania, Portugal, Storbritannia, Irland og Italia. For 495 kr får du et stort tilbud og høy kvalitet, som du allerede etter 2–3 runder har spart inn. Ved å spytte i 199 kr ekstra får du PLUS, dvs at på mange baner kan du spille flere runder til halv pris. Oversikt over disse banene og starttider publiseres på Golfhäftets hjemmeside 14 dager frem i tid.

Golfhäftet 2018 selges i klubbhuset. Du kan også kontakte daglig leder Robert Hansen for kjøp (900 73 200 / klubb@bjaavanngk.no)

Takk for støtten!

Sett av lørdag 19. mai  og søndag 23. september - da arrangeres det Golfhäftet Trophy par-turneringer på Bjaavann
.