Velkommen til fellesdugnad lørdag den 2. september (kl 9-15)

Publisert: 4. august 2017  av Terje Nilsen

Vi har fremdeles mange oppgaver som vi må få gjort før sesongavslutning og samles til en ny fellesdugnad lørdag 2. september (klokka 9-15). Husk at dugnadsinnsats gir gavekort i klubbhuset ved betalt tilleggskontingent.

Hei igjen godtfolk.

Etter en fantastisk fin golfsesong så langt, med en bane og fasiliteter som har fremstått bedre enn noen gang, og at vi tidlig på året fikk unna en «rekke større prosjekter» som nytt sikkerhetsnett på hull 18, ny «buggie garasje», ny skyvedør og trapp i klubbhuset/vinterhagen, samt at det er utført kontinuerlig dugnad gjennom hele sommeren med div. maling i klubbhus og beisning av terrasser, ny kledning i vinterhagen, og en fantastisk innsats av mange mht. til klipping og utbedring av selve banen. Takk så langt !

Vi har allikevel fremdeles noe som vi må få gjort før sesongavslutning og jeg håper og er sikker på at vi igjen kan samles til en ny fellesdugnad lørdag den 2. september (klokka 9-15)

Vi satser på et fantastisk oppmøte og håper på at vi kan sette «all time high» rekord med 100 deltagere ! (ja, dette er et «hårete» mål, men jeg tror vi kan klare dette med din deltagelse)

Vi legger opp til ulike arbeidsoppgaver og ulike lag. Dette vil bli orientert om nærmere. Det er oppgaver som passer for alle. Det som er viktig er at du husker å melde deg på i GolfBox (ligger under turneringer «Høstdugnad 2017»)

Det vil bli servert varm lunch.

Velkommen skal du være!

Jan N