6320 05 21910 +47 38 11 84 11 English    Deutsch

Klubben

18 hull for 90. gang i år!

Publisert: 31. juli 2017  av Terje Nilsen

I morgen 1. august spiller John Løyning sin 90. 18 hulls runde på Bjaavann denne sesongen. Det er imponerende på 4 måneder. Det går klart mot ny pers i år.
Av Oddleiv Moe

- Du bør betale en avgift for ekstra slitasje av banen.

Terje Haugen kommer med denne muntre replikken til John Løyning.
For venndølen er det man må kalle fast inventar på Bjaavann.

I morgen 1. august spiller han sin 90. 18 hulls runde på Bjaavann denne sesongen. Det er imponerende. Banen ble i år åpnet 1. april.

Løyning  legger til at det i tillegg har vært noen ganger han bare har gått tre eller seks hull. Men de er ikke med i de nitti.

Dessuten har han vært med på seniorenes turer både til Sverige og Danmark. Undertegnede kan legge til at det Løyning rett som det er går 36 hull.

Og handicapet går jevnt og trutt nedover.

Han står som regel opp før hanen galer, setter seg på sykkelen i Vennesla og er klar for utslag når de ansatte kommer på jobb. Så røflig har mr. Løyning gått cirka 900 kilometer på Bjaavann og syklet 900 kilometer.

John Helge er fersk som golfer - andre hele sesong. I fjor spilte han 122 18 hulls runder. Den personlige rekorden ryker så det smeller i løpet av 2017.

Venndølen er helt hektet på sporten og legger ikke skjul på at det  har blitt et nytt  liv og han angrer bittert på at han ikke begynte med sporten tidligere. Men akkurat det er vi mange andre også som angrer på.

Det skal heller ikke legges skjul på at John er blitt "Little John" i løpet av sin korte golfkarriere. Det er ikke å dra for hardt til å si at han er gått ned noen vektklasser.

Ikke bare markerer John Helge seg på banen. Venndølen er en svært hyggelig kar, som de fleste venndøler, og er også blitt et sosial midtpunkt på kafeen.

La oss håpe på flere Løyninger.

Så får vi leve med at han sliter på banen....
 
Sørmegleren
Gumpen Gruppen
Snogg
Bavaria Kristiansand AS
Elkem
Color line
Nordea
Yess! Hotel
SR-Bank Kristiansand
Grønt Fokus AS
RSA Bil
Contiga
Elektronikk Service AS